Anvelop Etek Modelleri


2012 sezonu için tasarlanmış anvelop etekler dikkat çeken kıyafetler arasında yer alıyor. Önden yırtmaçlı dizlere kadar uzanan kesimler ve mini anvelop etekler, birçok firmanın kataloglarını süslüyor.



2012 Tesettür Modası


2012 tesettür modası klasik tarzda olacağa benziyor. 2012 yılında tesettür modasında renkler daha çok koyu tonlarda seyredecek. Fakat vazgeçilmeyen açık renk tonlar da modellerde yerini alacak.

2012 de tesettürlü bayanların giyiminin en önemli parçalarından çeşitli modellerde pardesülerde koleksiyonları süslüyor. Bu yıl bayanlar için eşarp seçiminde koyu tonlarda bir pardüse ve eşarpla modayı takip edebilirler.






2012 Emilio Pucci Kış Koleksiyonu


Emilio Pucci 2012 kış koleksiyonunda, koyu yeşilin tonları, siyah, kırmızı, kahverengi, mor ve pembe gibi renklerin ağırlığı dikkat çekiyor.

Dekolte giyinmeyi seven bayanlar, Emilio Pucci ile 2012 koleksiyonu ile dikkatleri üzerine çekmeyi yine başaracaklar. Derin göğüs dekolteleri, transparan elbise üst kısımları, dar etekler göze batıyor.






Valentino 2012 Abiye Elbise Modelleri Koleksiyonu


Özel günler, davetler ve kokteyller için tasarlanmış birbirinden harika abiye elbise modellerinin yer aldığı Valentino 2012 kış koleksiyonu lüks giyinmeyi seven hanımları büyüleyecek gibi görünüyor.

Daha çok ünlülerin tercihi olan Valentino, tam anlamıyla parası olanlaın erişebileceği bir marka.













Mudo Bayan Triko Modelleri ve Fiyatları


2012 sezonu bayan Mudo triko modelleri arasında dikkat çeken renkler gri ve koyu tonları. Açık tonlardan son yılların popüler olan renkler ekru ve pudra baş rollerde yerini almış.

Sırttan fermuarlı trikoların yanı sıra, kolsuz pelerin tipinde önden cepli trikolar ve dar kesim trikolar koleksiyonda yer alıyor.


Ayyıldız Saten Gecelik Modelleri ve Fiyatları


İç giyim ve gecelik sektörünün en popüler firması olan Ay-Yıldız, 2012 gecelik modelleri ile yine göz kamaştırıyor. Ayyıldız gecelik fiyatları 98 TL - 268 TL arasında değişiyor.


Beyaz gecelik modeli.


Pembe göğüs kısmı ipli ve dantelli gecelik.


V yakalı yeşil gecelik modeli


Turuncu fırfırlı yakalı saten gecelik takımı.

Desigual 2012 Kış Bayan Koleksiyonu


2012 kış koleksiyonu ünlü moda tasarımcısı Christian Lacroix tarafından tasarlanan Desigual, yeni koleksiyonunu tanıttı.

Lacroix, koleksiyonda kendi kişiliğini yansıtmanın yanı sıra markanın özgün tarzını da korumuş. Koleksiyonda elbise, mont, etek, pantolon, gömlek, eşarp ve çanta modelleri arasında özellikle cesur baskılar, patchworks tarz mantolar dikkatleri çekiyor.