Arkası Uzun Abiye Modelleri


Önü kısa arkası uzun elbise abiye modelleri

Ön tarafı kısa arka kısmı uzun olan abiye modelleri 2013. Sizler için en güzel renklerden oluşan önü kısa ve arkası uzun elbise modellerini seçtik ve sizlerin beğenisine sunuyoruz.
 

 Abiye Modelleri, Abiye Elbiseler

2013'ün Moda Kotları


2013'te Nasıl Kotlar Moda Olacak?

Hiç geçmeyen jean modası dört mevsime de başarıyla ayakuyduruyor. Farklı jean kumaşları ve modelleriyle bu kış hem rahat, hem de şık görüneceksiniz. 

İşte size fikir verecek kombinasyonlarLale modelindeki jean etek belinize taktığınız korse kemer ile sizi Victoria dönemine götürecek. Bolero kürk, eldiven ve yarım botlar jean eteğinizi tamamlayacak. Skinny parlak yani galaksi pantolon ve taytlar 2012 kış sezonunda çok moda, ancak bu trendin papucunu dama atan çok daha eski bir moda jeanleri unutmamak lazım. Deri eldiven ve çanta dişiliğinizi ön plana çıkaracak Sportif olmayı seviyor, ancak seksi de görünmek istiyorsanız bu kombinasyon tam size göre Dar kesimli jean pantolonu sportif deri bir ceket ve yüksek topuk botla kombinleyebilirsinizDiz hizasında biten düz hatlı bu jean eteği iş ortamında ya da akşam yemeklerinde yüksek topuklu çizme ya da botlarla rahatlıkla kullanabilirsinizTasarımcılar, her yıl olduğu gibi bu yıl da vahşi hayvanlardan esinlendiler. Piton yılanının derisini anımsatan bu jean matlığını, deri ceketin parlaklığı ile tamamlıyorGeniş paça modası 2012 kış sezonunda daha fazla ön plana çıkıyor. Boğazlı kazak veya gömlekle jean pantolonunuzu kombinleyebilirsiniz. Bilekte biten pantolonlar, yüksek topuklularla kombinlendiğinde harikalar yaratabiliyor. Bu tarz pantolonlar uzun boylu kadınlarda çok havalı ve seksi duruyor. Boyunuz kısaysa, daha yüksek topuklu ayakkabı veya botları tercih etmelisiniz. Modası hiç geçmeyen leopar ya da blazer ceket bu tarz pantolonlarla seksi ve ciddi bir görünüm çizmenizi sağlayacakSade giyinmeyi seviyor, pek fazla detaydan hoşlanmıyorsanız sezonun en sevilen trendi yakası iliklenmiş gömlek ve skinny jeani canlı renkli rugan ayakkabılarla tamamlayarak harika görüneceksiniz. 

Hollywood Ünlülerinin Kıyafetler


Justin Bieber ve Drake. Yıllık MuchMusic Video Müzik Ödülleri sahnesinde giydiği kıyafet
Hollywood Ünlülerinin Kıyafetleri, Resimleri
Hamile olan Jessica Alba nın takısı ön plana çıkıyor.
Hollywood Ünlülerinin Kıyafetleri, Resimleri
Kristen Bell şık gece elbise modeli
Hollywood Ünlülerinin Kıyafetleri, Resimleri
Kerry Washington giydigi kıyafet
Hollywood Ünlülerinin Kıyafetleri, Resimleri
Bence buradaki üncüca ünlü film yıldızlarının giydiği kıyafetler 2000 li yılların modaya ısınma dönemini hatırlatıyor diyebilirim ama Kerry Washington nunu giydigi kıyafete ise bir şey diyemem yakışmıta kendisine tebrik ediyorum. Hollywood Ünlülerinin giydiği kıyafetlere göz atarken benim dikkatimi bunlar çekti yenimoda.blogspot.com ziyaretvilerime hollywood tarzı kıyafetleri sunmak istedim. 2013 tatil döneminde Hollywood da gidecek bizim sanatcılarda kendilerine örnek alırlar belkide.

Louis Vuitton 2013 Aksesuar Koleksiyonu


Louis Vuitton 2013 Aksesuar Koleksiyonu buram buram retro kokuyor tahta bilezikler, zincirler, renkli taşlarla süslenmiş kolyeler, inciler ile 1950'li yılların tarih kokan filmleri hatırlatıyor...

Damat Tween 2012 Kış Koleksiyonu


Damat Tween markası moda adına tartışmasız Ülkemizin değerlerinden birisi. Her geçen sene ürün portföyünü arttıran, müşterilerine yeni moda ve trend anlayışını başarılı tasarımlarıyla sunan bir firma Damat. Türkiye`de erkeklere özel üretim yapan elit markalardan birisi olmaya devam eden Damat`ın 2012 kış koleksiyonunda yün hırkalar, deri ceketler, skinny pantolonlar ve sportif montlar en dikkat çeken parçalar.
Erkek hazır giyim sektörünün liderlerinden Damat Tween, yeni koleksiyonunu "keşfetmek" adı altında moda tutkunlarına sundu. Yani bunu açacak olursak, moda insanların geçmiş yıllardan beri ilgilendiği ve yenilikleri keşfettiği bir gerçektir. Moda dünyasında ki yeni bir şeyler keşfetme hazzı, markaların tasarımlarınada yansıyor. Damat ülkemizde bunu en iyi gerçekleştiren firmalardan birisi. Damat Tween işte bu keşif hissinden yola koyularak estetik, yenilikçi, dinamik ve modern moda anlayışı ile 2012 kış koleksiyonunu oluşturdu. 
Özgür erkeklerin giyim anlayışlarını ve giyim zevklerini tatmin edecek kıyafetleri bu şık koleksiyonda bulabilirsiniz. Günümüzde bir çok erkek giyim tarzıyla özgür, asi ve kendine güvenen bir kişiliği ortaya koymak istiyor. Tween`in son çalışmalarındaki ürünlerde rastlayacağınız kaplamalar, diğer koleksiyonlarda göremeyeceğiniz kalitede özgün desenler ve yünlü kumaşlar dikkat çekiyor. Ayrıca yine son senelerin modası olan salaş pantolonlar, çanta olabilme özelliğine sahip iki taraflı işlevsel ceketler, vazgeçilmez oduncu gömlekleri ve birbirinden şık desenlerde trikolar koleksiyonu süslüyor.
Damat Tween`in siyah hırka modeli ve dar pantolon modeli.
Tween kahverengi erkek deri ceket modeli.
Damat siyah yün hırka ve dar pantolon.
Tween buğday rengi yün erkek hırka.
Damat Tween kemerli uzun erkek kaban.
Tween siyah erkek mont modeli.
Damat sportif mont ve skinny pantolon.

Chanel 2013 Kış Koleksiyonu


Modanın kalbinin attığı Paris'te kurulan en eski ve en bilinen moda evlerinden birisi olan Chanel, yeni koleksiyonunda 2013 kış modasının tüm güzelliğini yansıtmış. Şıklığı ve zarifliği en ince detaylara kadar vurgulayan Chanel, yeni kreasyonu ile modacılardan da yüksek not almayı başardı. Lüks giyinmeyi seven bayanların beğenisine sunulan tasarımları ile Chanel, yeni trendlerden olan nostaljik giyim tarzını da en iyi şekilde sergileyen markalardan. Tanıtımı yapılan yün ceketler, pelerin tipi uzun paltolar, istediğiniz her kesimde keten pantolonlar, üst ve alt klasik takımlar, yün ve kareli kumaş etekler, deri kemer ve çantalar Chanel şıklığı ile adeta göz kamaştırıyor. Aksesuar ve ayakkabılarda ise deriler yine baş rolde. Bot ve çizmelerin yanı sıra, yine bu senenin trendlerinden topuklu ayakkabılar da koleksiyonu tamamlayan kaliteli ürünler. 2013 yılında zarifliği ve güzelliği ile farklı bir imaj yakalamak isteyen bayanlar, Chanel`in 2013 kış koleksiyonunda nelerin yer aldığına aşağıdaki katalogdan bakabilirsiniz.Chanel 2011-2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu



Chanel`in uzman stilistleri tarafından tasarlanan son moda kışlık ürünler, 2013 yılının kadın modasında nelerin trend olacağı hakkında da bayanlara ipuçları vermekte.