Tarık Ediz Abiye Elbise Modelleri 2014


2014 Tarık Ediz davetlere, törenlere, açılışlara katılacak bayanlar için inanılmaz seçenekler sunuyor diyebiliriz. Abiye elbise söz konusu olunca daha çok akıllarda meydana gelen ilk düşünce daha kadınsı veya orta yaşlı gibi kavramlar oluyor.
Bu nedenle gece elbisesi dendiğinde zihnimizde daha sempatik şeyler canlanır. Tarık Ediz işte bu nokta da gece elbisesinin sadeliğiyle abiye elbisenin iddeasını öyle güzel birleştirmiş ki kesinlikle bakmaya doyamayacağınız abiye elbiseler tasarlanmış.
Özellikle uzun abiyeler üzerinde yoğunlaşılmış sonbahar-kış koleksiyonunda yaratıcı sırt dekolteleriyle olsun, yırtmaçlarla olsun, dantel ve tülle olsun, ışıltılarla olsun gerçekten her tarz bayana ayak uydurabilecek elbise modelleri oluşturulmuş. Sık sık görmeye alıştığımız abiye dendiğinde akla gelebilecek kesimler mevcutken genel olarak renkleriyle ya da dekoltelerdeki farklı çabalarla geleneksel çizgilerin dışına çıkmayı başarabilmiş Tarık Ediz. Sene içinde ciddi ciddi abiye elbise almak durumunda olan bayanlarımıza yardımcı olabilmek adına paylaştığımız bu katalog inanın çoğu yabancı giyim markaları ve tasarımlarından çok daha hoş ve çok daha şık elbise modellerine sahip. Kesinlikle iyi düşünün ve bu koleksiyona bir göz atıp öyle karar verin.




















0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimini anonim seçerek yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.Yorumlarınız bizim için değerli :)