2014 Adil Işık Abiye Elbiseler


Adil Işık markasının bugün 2014 elbise modellerini ve 2014 abiye modellerini sizlere tanıtacağım. Özellikle yurdumuz kadınını ve ihtiyaçlarını çok iyi anlayan adil ışık abartıya kaçmadan, sade ve ince çizgileri ile bu yaza çok şık modeller ile merhaba diyor. Genel olarak güzelliği ayrıntılarında gizli bir çok abiye ve elbise modeli adil ışık mağazalarında sizleri bekliyor.

          

Adil ışık 2014 abiye modellerinde, askısız, tek askılı abiye modelleri oldukça farklı seçenekler sunmakta. Özellikle düğünlerde ve nişan gibi davetlerde giymek için adil ışık abiye modellerini tercih edebilirsiniz. Genel olarak tek renk kumaştan tasarlanmış bu abiye modelleri abartıya kaçılmadan tam kıvamında dikilmiş. Genel olarak uzun abiye modellerinin yer aldığı koleksiyonda renk olarak kırmızı abiye modelleri, siyah abiyeler yer alıyor.

Günlük elbiselerde ise klasik tarzın dışına çıkılmamış, özellikle ofis elbisesi arayanlar için bir çok seçenek mevcut. Dar kesim elbise modellerini ve kısa elbise modellerini seviyorsanız bunları hafif tüller ve çiçek desenleri ile birlikte bi düşünün derim. Adil ışık 2014 elbise modellerini özetle bu şekilde anlatabilirim. Keyifli Alışverişler.

























0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimini anonim seçerek yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.Yorumlarınız bizim için değerli :)