Kırmızı Ev Dekorasyonu


type='html'> Kırmızı Ev Dekorasyonu

Evin dekoru her açıdan ele alınabilirken, gerek aksesuarlar ve gerekse duvarların badana boya renkleri de ele alınarak uyumlaştırılması sağlanır. Bu renklerden hepsi bir kenara, yanlızca kırmızı renk ve dekorasyon etkisinden bahsedelim.

İsterseniz öncelikle kırmızı ev dekorasyonuna değinmeden, kırmızı rengin genel, atmosferik ve hissettirdiklerinden söz edelim.

CesaretTehlikeSıcaklıkTutkuMaceraGüçEnerjiİyimser

Yukarıda saydığımız özellikleri kırmızı rengin arkaplanında, size sağladığı olumlu yada olumsuz özellikler olarak düşünebilirsiniz. Bazı kaynaklar kırmızı renk içinde kişinin baş ağrısı yaşayabileceğinden söz ettiğinden, evinizi tamamen kırmızılar içinde bırakmazsanız iyi edersiniz. Ayrıca bebek odaları içinse kırmızı bebek odası dekorasyonu dışında, erkek ise açık tonları doğrultusunda mavi, kız ise yine açık, gözü yormayacak pembeyi tercih ederek klasik bir yol izleyebilirsiniz.

Kırmızı ev dekorasyonu içinde duvarlarının rengi ile dekoratif aksesuarlarının rengi aynı tutulmamalı, özellikle kırmızı ve tonları ile bezenmiş duvarlarınız içinde siyah gayet pozitif uzlaşacaktır. Siyah ile dekorunuzu koyu tonlara taşırken, beyaz ile açık tonlarda görebilirsiniz.

Kırmızı Ev Dekorasyonu, Kırmızı Ev Aksesuarları

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimini anonim seçerek yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.Yorumlarınız bizim için değerli :)

Blog Arşivi

Reklam

.
Blogger tarafından desteklenmektedir.