Yapı Market Fuarı


type='html'> Yapı Market Fuarı

Bugün 15 Eylül 2011 ve Yapı Martket Tedarikçilerinin Fuarı ‘nın başladığı gün. Hafta sonu pazar gününe kadar sürecek olan fuar 18 Eylül ‘de de son bulmuş olacak. Yeni yeni ürünlerin sergilendiği, satın alma uzmanları, son kullanıcı perakende alıcıları ve diğer meraklıların katılacağı bir fuar.

Fuar kapsamında ;Teknik hırdavat ve nalburiye malzemeleri gibi ölçü aletleri, vida, cıvata, raf sistemleri ve takım çantalarıÇeşitli matkaplar, havalı ve kesme aletleri gibi elektrikli el aletleriSilikonlar, yapıştırıcılar, dolgu ve yalıtım gibi izolasyon malzemeleriKitaplıklar, yatak odaları, çalışma masaları gibi modüler mobilyalarBeyaz eşya, el aletleri, davlumbaz, tezgah, vitrifiye tarzı mutfak ekipmanlarıMobilya aksesuarları ve çeşitli kilit mekanizmalarıBahçe aydınlatma, sulama, mobilyaları ve diğer süslerHalılar, seramikler, granit ve laminant parkeler gibi zemin dekorasyonlarıBanyo dolabı, küvetli yada tekneli duşakabinler, banyo aksesuarlarıİç cephe, dış cephe, ahşap ve inşaat boyaları, boyada kullanılan ekipmanlarBirbirinden hoş ev tekstil ürünleri, perdeler, jaluziler, paspaslar ve masa örtüleriEvcil hayvan yemleri, diğer ihtiyaçlarıElektrik ve elektronik malzemelerOtomobil gereçleriTemizlik malzemeleri

Gün geçtikçe yaygınlığı önem kazanan yapı marketlerinin, tüketicileri için ortaya koyduğu kampanya ve avantajlar daha büyük önem kazanıyor. Marka doğrultusunda her türlü ihtiyacın ve çeşitli ticari uzlaşmalarına / birleşmelerine ev sahipliği yapacak olan Yapı Market Fuarı CNR Expo ‘da düzenleniyor. Kaçırmamanız dileğiyle . . .

2011 Yapı Market Tedarikçileri Fuarı

2011 Yapı Market Tedarikçileri Fuarı

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimini anonim seçerek yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.Yorumlarınız bizim için değerli :)

Blog Arşivi

Reklam

.
Blogger tarafından desteklenmektedir.